gönderen Ünal tarih Pzr Kas 15, 2009 5:54 pm
sa.
görüslerine kismen katilmiyorum Hurkan kardes,
Eger hastaysan ve bu senin elinde rapor halinde mevcut ise bu senin dikkate alinman icin yeterlidir.
Sonuc olarak sennin talebinin karsilanip karsilanmamasi senin bundan sonraki mücadelene bagli.
Torpil dedigin sey bence kolaycilik, mücadeleden kacinmak, vb. gibi...
Normal sekilde isteklerinin olmamasi gayet normal. Hakkini alabilmek icin, hak talebinde bulunmalisin. Sen bunu tek basina halledemeyecegine göre yardimci hizmetlerden yararlanacaksin.
Cahil toplum kültürü olan "bizi bozar, racona ters,.." ifadeleri sartlanmislik ifadeleridir. Burada senin belki ömrünün geri kalan 40 yilini konusuyoruz. Eger mahkeme yolunu da secmezseniz hem hedefiniz , hem de ugrasiniz eksik kalmis olacak.
Son yillarin popüler konusu olan " yasam kocu" ' nun herkese lazim oldugunu tüm medya bas bas bagiriyorken bizler buna sessiz kalmayalim lütfen.
Benim yasam kocum bir psikiyatrist olabilecegi gibi sizin ki bir avukat olabilir. Bu kisiye ve ihtiyaca göre degisir.
Herkes birseyler istiyor ama hic kimse mücadelesini anlatmiyor.
Ben mücadelemi hem hukiki, hem ilmi, hem de siyasi olarak sürdürdüm ve hala da öyle yapiyorum. Koydugum hedefler vardi ve mücadele sonucunda basardik.
Sizede basarilar diliyorum.
Allah'a emanet olun...
Ünal Eray