gönderen neutralife tarih Prş Nis 10, 2008 10:20 am
Selam,
Daha önce de dediğim gibi elinde üniversite hastanesinden heyet raporu olduğu sürece kimse seni birliğine fln yollamaz. Olur mu öyle şey hiç yahu? Bu konuda meraklanmama gerek yok. Sevk eri durumunda olman zaten kağıt üstünde olan birşey. Sonuçta heyet kararı çıktıktan sonra ve o kararı bağlı olduğun askerlik şubesine götürdüğünde herşey hallolmuş olacak.
Yatış konusunda herkesin farklı tecrübeleri var. Bana öyle ataklı olduğu zaman gelecek tarzı bir kağıt verilirken senin direkt yatışını yapabilirler bile. İstersen öyle bir kağıt isteyebilirsin. Çünkü doktor bana şu an ataklı mısın diye sormuştu. Hayır yanıtını verince "senin şimdi kan değerlerin normal çıkar. O yüzden sana böyle bir kağıt vereyim" demişti. Yalnız sana şöyle söyleyeyim gecenin bir vakti atak geldiğinde gitmekle işler daha kolay halloluyor. Böylece önce Gümüşsuyu'na gitme derdin de olmaz. Çünkü geçen sene 2. yatışım için gittiğimde ataklı bir halde askerlik şubesi beni önce Gümüşsuyu'na yolladı. Oradan Hayparpaşa'ya sevkettiler. Haydarpaşa'da da tam 4 saat poliklinikte ağrılar ve ateş içinde sıra bekledim.
Eğer gastro veya dahiliye servisinde Eylem, Gökhan veya Hakan doktorlara rastgelirsen emin ol çok iyi davranırlar sana. Çok iyi niyetli insanlardır.