SEVGİ_42 yazdı:BEN AKŞEHİRLİYİM KONYADA BU KONUDA İYİ BİR DOKTOR ARIYORDUM TEŞEKKÜRLER. ŞİMDİKİ DOKTORUM ANTALYADA GİDİP GELMEK SORUN OLUYOR ÇALIŞTIĞIMIZ İÇİN TAHLİLLERİN YAPILMASI SONUÇLARIN ALINMASI EN AZ 2 GÜNÜMÜZÜ ALIYOR
ramazan42 yazdı:benim fmf teşhisimi recep tunç hacam koydu ben bu hastalıgı yaklaşık on sene yaşadım cok yere gittim bulamadılar recep hacamı tavsiye edrerim ayrıca fmf li bütün hasta kardeşlerime allah şifa versin atksız günlere ayrıca benim teşhis yaklaşık olarak bir sene oldu
ramazan42-doğanhisarm lıyım yanlız 10 seneden fazla konya dışındayım senede 15 20 gün lügüne geliyorummustafa(42) yazdı:merhabalar hemşehrilerim nasılsınız İNŞAALLAH bi aksi durum yoktur.Sevgi kardeşim Recep TUNÇ hocayı bende duydum hatta çok ii biri olduğunu sölediler.tahminim şuan meram tıp fakültesinde olsa gerek bana ilk teşhisi tıp fakültesinde Doç.Dr.Hayri KARAASLAN koydu ilk teşhisten sonra kollşisine devam ettim hiç kontrole felan gitmedim ama en kısa zaman da gidicem akşehirliler ben de kadınhanlıyım süleyman ve ramazan kardeşim siz neresindensiniz konyamızın?kardeşlerim RABBİM hepimize acil şifalar versin kendinize iii bakın ALLAH a emanetsiniz
Dön UZMAN DOKTOR MESAJLARI, ADRES VE TELEFONLARI
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir